Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


Stradivarius

Extras

Batlle i Roig Arquitectes
Cerdanyola del Vallès
2017

Along with  Batlle i Roig Arquitectes studio, we have joined forces to realize the new Stradivarius headquarter, its new Design Center in Cerdanyola Parc Alba, with products adapted to the needs of the client. The new headquarter is a 40.000 m2 complex distributed over 4 floors with large open spaces where are situated working areas, meeting rooms, offices, dining room, gym and parking...

One of the peculiarities of the double-glazed partition-walls, providing a high acoustic attenuation, is its height, 4.100mm without any horizontal profile. At the same time, they are combined with slotted solid-partition walls in white and in natural ash veneer. Magnetic boards are installed in the walls to facilitate the work of the designers.

The specific furniture design, developed following the requirements of the client, contributes, once again, giving this extra of singularity to the project, which is finally reflected in a highly functional, pleasant and stimulating work environment, as the company.