Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


delta

JOSEP TURELL

El programa es caracteritza per un disseny minimalista elaborat amb materials de primera qualitat, on els seus frontals tamborat de 4.5 cm de grossor integren un rebaixi que actua com a tirador.

Delta incorpora elements singulars i diferenciadors en un programa modular innovador, dotat d'una extensa gamma de peces que permeten proposar infinitat de composicions.

Mòduls per a elements audiovisuals (video, DVD, *home-*cinema) amb porta abatible i finestra transparent per a la utilització directa de comandaments a distància. Les 10 xapes diferents i 12 colors de lacats, tots ells en mate o brillant, sobre els quals triar acabat, ofereixen àmplies possibilitats d'adaptació.
Els calaixos estan dotats de guies invisibles d'extracció total i recollida automàtica, i els mòduls de portes elevables amb pistons hidràulics i frontisses graduables.
Disposa d’unes grans portes batents de diferents altures i amples l'obertura de les quals, amb un punt de rotació sobre el costat i quatre frontisses d'acer inoxidable, supera els 90º.