Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


aplomb

Extras

DANIELE DEL MISSIER – MAURO PASIN

El disseny en l'oficina: ambient direccional Aplomb

El nom de vegades ho diu tot. Aplomb és un mobiliari direccional d'alta gamma, combina formes i materials que creen ambients relaxats i de disseny. Una creació en la qual tots els detalls tornen a un antic concepte d'estil, disseny específic per a entorns d'alt prestigi executiu.

La base d'una Aplomb és una estructura de pòrtic tancat en acer inoxidable polit, amb dues motllures d'alumini longitudinals que envolten la superfície de treball de fusta o de vidre. Poques són les limitacions de l'espai, contenidors de servei de gran espai, amb privadesa d'espais interiors.

Flexibilitat en l'elegància
La creació d'ambients direccionals no està oposada a la varietat de possibles combinacions amb elements bàsics del mateix sistema. Utilitzant la mateixa estructura es poden crear llocs de treball units amb un buck divisori de suport, mentre una gran llibreria de fusta crea un fons elegant.
Estil i tecnologia
En el lateral de la taula es pot integrar un passa cables vertical amb obertura batent, estructura de metall i front de cristall, mentre un sistema de canals sota el sobre fa que els cables restin ocults. La gamma es complementa amb calaixos, armaris i contenidors d'igual acabat.
Disseny i acabat
Les xapes de fusta en wengé o teca no són només una forma de vestir una peça de mobiliari i tot el seu entorn. Però pot ser una oportunitat per crear dibuixos elegants, a través d'intercalar l'orientació de les betes. Amb xapa de teca, una de les xapes disponibles, es genera una taula de conferències amb una superfície de disseny amb un espai delimitat per a cada persona en un treball en grup.