Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


FD205

Extras

U. FACCHINI – P. BANDIERA – D. DEL MISSIER

Tecnologia en l'oficina
Col·lecció de mobiliari direccional i semi direccional FD205

La col·lecció FD205 és l'exemple de mobiliari amb alt nivell tecnològic que es pot trobar en una oficina. La part principal del projecte és el seu sistema estructural: perfils en acer i alumini extrusionat que permet una gran facilitat d'unió entre potes i estructura perimetral superior.

Dissenyat com a moble per a entorns direccionals i semi direccionals, la col·lecció de mobles FD205 presenta un alt grau de mòduls, inclou contenidors i calaixeres sobre rodes, així com panells i llibreries que enriqueixen l'espai i tot el seu entorn.

Un direccional de nivell
Alumini, acer, polímers, fusta, fabricació per extrusió, fosa, injecció, són els materials i sistemes de la FD205. Concretament la fusta, presentada en sobres de treball, contenidors, llibreries, és el material que pot donar una atmosfera de nivell i de veritable sabor executiu.
Clar i creïble
Preparar un ambient executiu no significa necessàriament l'ús de solucions complexes o redundants, sinó definir un espai clar i creïble. La col·lecció FD205 té èxit gràcies a l'elecció dels materials i les diferents solucions tecnològiques aplicades en aquest tipus d'entorns, caracteritzat per línies senzilles i de gran nitidesa.