Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


P450

Extras

UMBERTO FACCHINI – PAOLO BANDIERA

Paret divisòria modular
Estructura d'acer i panells per al revestiment més tradicional entre parets

La paret P450 està disponible en una sèrie de mòduls estàndard que poden adaptar-se als requisits de qualsevol projecte. El mòdul bàsic pot ser equipat amb portes, panells cecs o de vidre, segons necessitat, i tant vertical com horitzontalment.

Nivelladors verticals i horitzontals compensen la falta d'uniformitat de l'obra en parets, terres o sostres. També existeix l'opció de transformar la mampara divisòria com a element d'arxiu, sense que s'apreciï la seva veritable funció per la cara posterior.

Versió cega
L'estructura de suport es completa amb taulers cecs (en fusta o melamina), disponibles en les versions d'altura completa o en particions horitzontals. L'ús de panells cecs fa possible augmentar l'aïllament acústic en afegir una capa de llana de roca en el seu interior. Panells cecs i de vidre poden anar alternant-se per respondre als requisits del projecte.
Paret armari multifuncional
També està disponible una versió de paret equipada, que ens permet dividir espais mentre li donem ús d'armari. La paret armari està disponible en diferents altures, igual que la versió estàndard i pot ser equipada interiorment amb prestatges metàl·lics i bastidors extraïbles. La paret pot completar-se mitjançant panells cecs o amb persianes venecianes interiors en els transparents.