Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


P500

Extras

UBIS – DANIELE DEL MISSIER

Resistent, aïllant i equipable, tot integrat en una única paret

La divisòria P500 és un atractiu sistema de divisòries d'alta tecnologia, basat en un marc estructural que disposa de perfils de sostre i terra en acer. Panells cecs o de vidre emmarcats amb perfils d'alumini que s'uneixen a l'estructura principal mitjançant clips.

Els panells poden realitzar-se sencers d'una sola peça o en particions horitzontals (en versió de vidre o cega). Aquestes mampares divisòries poden utilitzar-se en combinació amb qualsevol de les altres sèries d’ARLEX design i així oferir una àmplia gamma de solucions en divisions per a oficines.

Privacitat
Privacitat visual i acústica pot obtenir-se mitjançant l'aprofitament de la superfície i la qualitat de la paret P500. L'espai lliure interior en la versió cega pot emplenar-se amb material fono aïllant. El rendiment d'insonorització garantit per la P500 – usat per a oficines o sales de reunions – fa que sigui la combinació perfecta de disseny i tecnologia.
Versió panel·lat cec
L'estructura de suport pot completar-se amb panells sòlids en acabats de fusta o melamina. Aquest sistema de divisòries pot admetre totes les altures de sostre gràcies a la utilització de panells en franges horitzontals que s'uneixen amb juntes per crear un efecte geomètric lineal i elegant.