Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


P700

Extras

DANIELE DEL MISSIER – R&S

Vidre doble sense marc
Performance i transparència en un sol producte

La mampara P700 és l'evolució de la P600; un sistema de divisòries basat en perfils d'alumini extruït, vidre estructural i articulacions de policarbonat adhesiu. A diferència de la sèrie de P600 aquesta sèrie utilitza panells de doble de vidre per millorar l'aïllament acústic i la resistència mecànica.

Transparència i versatilitat romanen inalterades, mentre que s'incrementin els nivells de privadesa. L'ús de doble vidre permet alts nivells d'insonorització. La P700 pot combinar-se amb tots els altres productes estàndard de ARLEX i així poder satisfer una infinita varietat de requeriments.

Transparència
Un concepte clau subjacent de la paret divisòria P700 és generar grans superfícies diàfanes entre un muntant i l'altre muntant vertical. Ofereix el mateix nivell de transparència que una divisòria de vidre simple i a més dóna un rendiment millorat d'insonorització. La possibilitat de variar la transparència del vidre, fa possible regular la quantitat i la qualitat de llum que ens arribi als espais interiors.
Privacitat
La gran varietat de solucions del sistemes P700 ens permet anar des d'una privacitat parcial a una opció completament cega. Això s'aconsegueix amb el tractament dels vidres o inserint persianes venecianes en l'espai lliure interior, entre vidres.