Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


cartesio

Extras

DANIELE DEL MISSIER – FRANCESCO MORETTI

Disseny rigorós
Definir moble en coordenades: sistema Cartesio

La sèrie Cartesio es caracteritza per ser una sèrie de conceptes clau: atenció al detall combinat amb una simple mirada general; un intercanvi simple d'elements que poden junts compondre un nombre infinit de formes; configuracions versàtils que van des d'un lloc individual, un conjunt complex o una taula de reunió.

Totes aquestes característiques van ser desenvolupades per a la facilitat i rapidesa d'instal·lació, per donar la màxima flexibilitat – ja sigui en la configuració de llocs independents de treball o en la creació d'entorns globals – en mobles que perduren en el temps, però amb estil. En una simple paraula, Cartesio.

Treball coordinat
La versatilitat de la col·lecció de Cartesio és evident fins i tot en aquesta composició única: els mateixos components poden utilitzar-se per crear llocs de treball amb sobres compartits mitjançant unitats d'arxiu oberts frontalment amb calaixos. Acuradament col·locats les pinzellades de color proporcionen un brillant toc contemporani.
Disseny instantani
Una gamma de components permet proporcionar ràpidament tots tipus de disseny a despatxos o àrees de treball. Les taules també poden ser equipades amb unitats de calaixos per a un ús més eficient de l'espai.
Des de les oficines als despatxos executius
Components flexibles juntament amb acabats acuradament seleccionats. L'ús d'acabats de roure o wengué naturals, fan de Cartesio una sèrie perfecta per a mobiliari semi-direccional i direccional que pot completar-se amb unitats integrades d'arxiu.