Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


Agua KMZERO

Extras

ESTUDIO CO-A
BARCELONA
2018

Reforma i desenvolupament d'una oficina per part de l'ESTUDI CO-A per a l'empresa Aigua KMZERO, una marca d'aigua sostenible basada en els conceptes de qualitat, ecologia i economia de proximitat. Amb la intenció que l'atmosfera de les seves oficines formés part de la seva pròpia identitat. L'objectiu que va aconseguir ESTUDI CO-A va ser representar els valors d'Aigua KMZERO en el projecte de disseny interior.

Per un costat, es va buscar treballar amb materials reciclables (ecologia), de l'altra, aprofitar tots els elements de l'arquitectura original del local d'origen industrial (proximitat / economia) i finalment, utilitzar el vidre de la mampara P600s d'ARLEX per realçar i contrastar amb la resta de materials (qualitat).

Fotos realitzades per JOSÉ HEVIA.

La distribució consisteix en una planta diàfana, com ja ho era en el seu estat original, amb la introducció de dos mòduls tancats requerits pel client, el despatx de direcció i la sala de reunions. Aquests dos mòduls distribueixen, ordenen l'espai, gràcies a la divisió diàfana que permet la mampara P600s.