Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


Endesa

Extras

Alotark Arq. & Consultores + Marquitect Estudio
Barcelona - 2012

La nova seu d'Endesa a Catalunya se situa a l'edifici modernista de l’ illa Vilanova de Barcelona. Aquesta edificació va ser projectada en 1896 per Pere Falqués, company de promoció de Lluís Domènech i Montaner (Palau de la Música de Barcelona) i està catalogada com a Patrimoni Arquitectònic de la ciutat. Ara s'ha ampliat amb instal·lacions de disseny modern sota la direcció facultativa de Alotark Arquitectes & Consultors i Marquitect Estudi.

ARLEX ha estat el guanyador del concurs internacional per al subministrament i instal·lació de mampares a la seu d'Endesa. Distribuïm l'espai amb 1250m2 de mampares P700 i P450 per a despatxos d'alta adreça, 2500m2 de divisòries P600s i P450 per a la zona operativa, folrats, falsos sostres i mampares mòbils especials.

Els principals objectius del projecte en les seves diferents etapes han estat la integració, la sostenibilitat i la innovació en el procés de disseny, així com la qualitat, planificació, seguretat i salut dels treballadors en el procés d'execució.