Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


Palau Generalitat

Extras

Servicio Arq. Dpt. Presidencia
Barcelona - 2005

L'edifici d'origen medieval està situat en el centre històric de la ciutat de Barcelona, en el que va ser el fòrum romà de la ciutat. Un dels pocs edificis d'origen medieval a Europa que es manté com a seu d'un govern. En la remodelació del Palau de la Generalitat una de les principals premisses era la integració de les noves instal•lacions i el respecte per un edifici tan emblemàtic.

Es van realitzar els elements divisoris al voltant del claustre amb mampara cega de la sèrie P450 sota una altura de 2200mm en combinació amb les parts superiors i parets transversals realitzades en cartró guix. Les mampares divisòries aconsegueixen respectar les zones d'interès històric i arquitectònic de l'edifici, creant un conjunt totalment integrat que augmenta si cap la bellesa de l'edifici.

Disseny avantguardista amb respecte medieval
Destaca una zona amb mampara de vidre P600 auto portant amb envà d’armari fins a una altura de 2200mm per permetre alliberar la volta de pedra gòtica.
Claredat per donar pas a la història
Els acabats bilaminats clars contrasten amb l'estructura de fusta i pedra de l'època medieval.
Múltiple funcionalitat
La mampara P450 seleccionada per al claustre cobert, combina parts cegues amb zones de vidre de doble finestra emmarcada amb cortines venecianes interiors, creant al voltant, els diferents despatxos i múltiples zones de treball.