Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


Puig

Extras

GCA Arquitectos Asociados
Hospitalet de Llobregat
2014

Puig, empresa de moda i fragàncies amb seu a Barcelona, celebra el seu 100 aniversari des de la seva fundació en 1914 per l'Antonio Puig Castelló. Per celebrar aquests 100 anys d'història, Puig ha inaugurat la Torre Puig situada a la Plaça Europa de L'Hospitalet de Llobregat a Barcelona. És obra del prestigiós arquitecte espanyol Rafael Moneo (premi Pritzker d'arquitectura i Príncep d'Astúries de les Arts) de l'estudi GCA Arquitectes.

ARLEX ha col·laborat en l'interiorisme de les 23 plantes, les 160 sales i els despatxos de la nova seu, amb la instal·lació d'un total superior a 3.500m2 de mampara divisòria P900. Entre els requeriments destaquen una gran representativitat estètica, funcionalitat i altes prestacions acústiques, mitjançant l'ús de vidres especials i la instal·lació de portes de doble vidre del mateix gruix que la pròpia mampara.

En els despatxos, prevalien funcions com l'emmagatzematge i la necessitat d'una zona d'escriptura vertical en les mampares. Per a això, ARLEX va desenvolupar juntament amb GCA Arquitectes Associats, prestatges i pissarres de vidre retro pintades que ajuden al desenvolupament del treball diari a la Torre.