Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


Saurecycling

Extras

Estudio A22 Arquitecturas
Madrid
2011

Saurecycling dedica la seva activitat a la comercialització de metalls i productes de rebuig per al seu reciclatge. La seva seu central en la localitat madrilenya de Meco és un edifici dissenyat per l'arquitecte Daniel Ruiz i el disseny interior del qual és obra de l'estudi A22 Arquitecturas.

Tant arquitectònicament com en el seu disseny intern, mostra una imatge de modernitat i sensibilitat amb el medi ambient d'acord amb la filosofia de l'empresa. Les sales de treball es distribueixen al voltant d'un pati central tancat que dota a l'edifici d'una gran sensació d'amplitud i lluminositat.

Aprofitament de la llum natural
El projecte realitzat per ARLEX s'estructura a través d'un sistema de mampares P900 que permet la polivalència i la claredat natural, factors molt valorats en espais de treball. La distribució de les mampares genera composicions diverses que combinen un vidre asimètric, un vidre central o dos vidres. L'objectiu que aconsegueix la divisòria P900 és crear ambients funcionals, agradables i elegants.
Confort acústic
La combinació de les mampares P900 i les portes corredisses de doble vidre permeten separar acústicament els espais i departaments sense trencar la continuïtat visual que ofereixen les separacions de vidre. Les divisòries disposen de portes batents emmarcades de 12 mm i portes corredisses de doble vidre amb aplacat de vidre pintat.