Go to: Content » | Main menu » | Information menu »


Torre Realia

Extras

Cushman&Wakefield
L'Hospitalet de Llobregat
2015

La Torre Realia és la més alta de les dues ‘Torres Fira’ situades a la Plaça Europa de l’Hospitalet del Llobregat, davant la Fira II de Barcelona. La torre porta el segell indiscutible del seu dissenyador, el reconegut arquitecte internacional Toyo Ito. Cushman&Wakefield han estat els responsables del recent projecta d’interiorisme realitzat en les zones d’oficines, d’exposició y ventes, així com la realització de cursos i conferencies.

La modernitat de l’edifici es trasllada a l’interior de les oficines, amb la distribució realitzada per ARLEX es caracteritza d’elevades funcionalitats, prestacions i disseny: espais transparents, sistemes de senyalització lluminosa i dispensadors incorporats als llocs d’accés, videowall amb il·luminació lateral, us de materials ‘sensibles’ en l’interior dels espais, parets multi us amb pissarres incorporades i espais de magatzematge, sales polivalents que s’adapten i configuren amb mampares divisòries mòbils i mobles armari modulars.

Les zones de treball s’han equipat amb mampares P600s de vidre i mampares P450 cegues. Les sales especials disposen de portes dobles especials amb dispensadors/senyalitzadors i armaris P450 divisors amb vidre superior. Les sales de formació i reunions d’armaris P450 especials a paret amb mampares mòbils escamotejables i pissarres incorporades en els mobles.