Grup Viñas

Kit's Interiorisme - Vic

Grup Viñas

De la mà de l'estudi de Kit’s Interiorisme, hem col·laborat en les noves oficines centrals del Grup Viñas, important grup d'empreses familiar del sector agroalimentari, situat a la ciutat de Vic (Barcelona) i dedicat a la producció de carn de boví.

Obtindre una gran lluminositat interior a través de la mampara, així com una alta atenuació acústica en tots els espais de treball, era requisit indispensable per al nostre client.

Per complir amb totes les seves expectatives es va seleccionar la mampara MA7 en la versió de doble vidre amb portes opaques. Per donar una imatge sofisticada i actual, tota la instal·lació es va realitzar amb perfilería lacada en color antracita texturat i es van incorporar cortines motoritzades interiors en els despatxos.

Seguint els criteris tècnics i estètics de l'estudi Kit’s Interiorisme, hem realitzat elegants folrats de paret enllistonats amb portes de pas integrades, així com tota una gamma d'armaris exclusius fabricats a mida. Per a les separacions dels W.C. l'estudi Kit’s Interiorisme va realitzar una valenta proposta amb el nostre producte en vidre opac.