Stradivarius

BATLLE I ROIG ARQUITECTES CERDANYOLA DEL VALLÈS 2017

Stradivarius

Along with  Batlle i Roig Arquitectes studio, we have joined forces to realize the new Stradivarius headquarter, its new Design Center in Cerdanyola Parc Alba, with products adapted to the needs of the client. The new headquarter is a 40.000 m2 complex distributed over 4 floors with large open spaces where are situated working areas, meeting rooms, offices, dining room, gym and parking...

One of the peculiarities of the double-glazed partition-walls, providing a high acoustic attenuation, is its height, 4.100mm without any horizontal profile. At the same time, they are combined with slotted solid-partition walls in white and in natural ash veneer. Magnetic boards are installed in the walls to facilitate the work of the designers.