Transformem els espais en experiències de benestar i funcionalitat a través de solucions innovadores de disseny i mobiliari d'oficina i llar

A Arlex oferim mobiliari i serveis d’alta qualitat, adaptats a les necessitats específiques de cada client. Ens esforcem per ser un soci de confiança brindant solucions personalitzades i un servei excepcional a cada etapa del procés. A través de la innovació constant i la millora continuada, busquem superar les expectatives del client i contribuir al desenvolupament sostenible de la societat i el medi ambient amb cada projecte corporatiu i disseny de mobiliari..

Arlex

Veure Projectes

 

Creem connexions emocionals a través del disseny de mobiliari fusionant estètica amb funcionalitat.

Som l’expressió d’un estil de vida contemporani, allunyat dels excessos visuals, construint espais lleugers i optimistes amb ambients tranquils que fomenten els intercanvis d’emocions, acolliment i convivència.

Especialistes en sistemes fets a mida per a la zona d'estar i dormir, gràcies al nostre coneixement tècnic profund, el nostre saber fer i la qualitat de la nostra primera matèria podem oferir una proposta completa per a la llar

Anar a Llar

Optimitzem cada racó de la teva empresa amb espais i mobiliari intel·ligent i versàtil

Destaquem en el disseny i la instal·lació de divisòries verticals, així com en sistemes d'emmagatzematge multifuncional. Ens adaptem a qualsevol necessitat corporativa oferint solucions innovadores i de qualitat que fomentin espais que, a més de complir les necessitats de cada activitat, inspirin i fomentin el treball col·laboratiu.

Cada projecte està tractat amb la màxima professionalitat i disposició per ser el millor partner a la renovació de tot tipus d'instal·lacions corporatives, des d'oficines a centres sanitaris, educatius i hotels.

Anar a Oficina

El nostre ADN: Experiència, qualitat i adaptabilitat

Notícies