New 2024 Quienes Somos Arlex Design S.L CAT

Passió pel disseny i la qualitat des del 1963

La història de la nostra marca s'assenta en la tradició i l'experiència com a dissenyadors i fabricants especialitzats, a la qual se li ha anat sumant la millora contínua i la innovació amb la incorporació dels darrers avenços tecnològics. Tenim el passat com el referent impulsor cap a la construcció del futur. Comptem amb les nostres pròpies instal·lacions a Les Franqueses amb més de 15 mil metres quadrats.

     

     

Això ens permet més independència i flexibilitat, produint de manera local, cuidant tots els detalls del procés i seleccionant les millors fustes. Cada moble està elaborat des de l’amor per la nostra professió per facilitar la vida de les persones i preservar el planeta amb mobles perdurables en el temps.

Saber més

Arlex

La nostra visió
Referència del sector

Operem al sector de fabricació i disseny de mobiliari per a oficines i llar com a nous artesans que fusionen l'elegància clàssica amb la innovació contemporània per crear espais funcionals que inspirin creativitat, fomentin la col·laboració i reflecteixin la identitat única de cada client que valora la qualitat, el disseny distintiu i l’atenció al detall.

Arlex

 

Els nostres objectius
Som el teu millor partner

A Arlex ens comprometem a transcendir les expectatives convencionals del disseny de mobiliari d'oficina i llar. La nostra missió és inspirar els nostres clients a viure i treballar en entorns que reflecteixin el seu estil i personalitat, aportant bellesa, funcionalitat i harmonia a cada racó de les seves vides.  

Arlex

Estètica moderna i minimalista
Dissenyadors i Col·laboradors

El propòsit d'ARLEX Design és oferir productes de qualitat amb el millor disseny i respecte pel medi ambient. El departament de desenvolupament intern compta amb dissenyadors de reconegut prestigi internacional per a la creació de nous productes en què la sostenibilitat és un dels pilars en què ens sostenim i esperem contribuir creant un present i un futur millors