Petit Luxe Hotel

Petit Luxe Hotel

L'habitació Foc es troba decorada amb colors terra, càlids i vermellosos; aquesta estada està inspirada en la força i energia d'aquest element. Conserven els sostres alts i els sòls de mosaic. També acompanyada d'una prestatgeria OLUT amb estructura blanca i taulers en tórtora i altres en blanc que ofereix diverses funcions: vestidor obert, taula-tocador amb mirall…

L'habitació Aigua està inspirada en l'element de l'aigua, decorada amb matisos blaus i verds i amb un gran finestral. Conserven els sostres alts i els sòls de mosaic. Un dormitori amb molta il·luminació presidida per un confortable llit i acompanyada per una prestatgeria OLUT amb estructura blanca i taulers en tórtora, que ofereix diverses funcions: vestidor obert, amb taula-tocador i mirall.

L'habitació Aire està inspirada en el vent més característic de Catalunya, la Tramuntana. Així mateix , la seva tonalitat beix i la seva lluminositat ens transmet tranquil·litat. Amb un criteri de coherència, segueix els mateix paràmetres d'interiorisme que la resta d'estades.