Introduïu una adreça de correu electrònic vàlida. Tots els correus provinents del sistema seran enviats aquí. L'adreça no es fa mai pública i només s'utilitzarà en cas que desitgeu rebre una nova contrasenya o notificacions per correu.
Es permeten alguns caràcters especials, incloent-hi l'espai, el punt (.), el guió (-), l'apòstrof ('), el guió baix (_) i el símbol @.
Proporcioneu una contrasenya pel nou compte en els dos camps.
Rols

 

Tractament

Contacte Usuaris Web

Responsable

ARLEX DESIGN, S.L.

Finalitat

Es farà servir la informació enviada mitjançant aquest formulari només per donar resposta a la seva sol·licitud i contactar-i comunicar-se amb vostè en relació a aquesta.

Legitimació

Consentiment de l'interessat.

Cesió a tercers

Les dades es tractaran de forma confidencial i no es transferiran a tercers, excepte a Grup el què pertany el responsable del Tractament, per imperatiu legal i / o si això és necessari per a l'execució per part d'un col·laborador.

Drets

Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament, portabilitat, de retirar el seu consentiment, tal com es detalla en la Política de Privadesa.

Conservació de les dades

Les seves dades seran conservades per l'empresa, el temps necessari per complir amb la seva sol·licitud. I mentre no ens sol·liciti la seva cancel·lació. Excepte en casos de clients amb els quals hi hagi una relació contractual que obligui a mantenir-los per qualsevol altra disposició legal.

Informació addicional

Llegiu informació més detallada en la nostra Política de Privacitat